Şehitler Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrencilerimizin bireysel farklılıkları göz önünde tutularak eğitim ve öğretim beraber yürütülsün. Okulumuzda yaşayan, diyalog kuran her birey kendisinse; her türlü fırsatın verildiğini bilsin ve inansın. Karşılıklı sevgi, saygı ve empatik anlayış temel unsur olsun. Her öğrenci kendisine değer verildiğini bilsin… Eğitim öğretimin yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin de çok önemli yeri olduğu bilinci yerleşsin. İnceleyen, araştıran, tartışan, paylaşan, girişimci, fikir üreten, yardımlaşan, sorgulayan, kendini eleştiren, genç, yetenekli, enerjik yapımız ve amatör ruhumuz kaybolmasın.

Misyon: Biz Öğrencilerimizin ve çevresinin eğitim, öğretim ve yaşam standardının kalitesinin arttırılmasını katkıda bulunmak; kendine, ailesine, çevresine, ülkesine ve insanlığa yararlı birer fert olarak yetişmelerini sağlamak; okul, öğrenci, veli, çevre, ülkemiz kısacası bizden hizmet bekleyen toplumun tüm kesimine hizmet verebilmek için varız.

Saatler: BAŞLAMA 08:30 BİTİŞ 14:50
Servis Bilgisi: Veliler tarafından tutulan servis araçları mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(258) 377 01 51

WEB - https://sehitlerortaokul.meb.k12.tr

Adres - Gültepe Mahallesi 4576 Sokak No3 Merkezefendi / DENİZLİ

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Denizli ili, Merkezefendi İlçesi, Gültepe Mahallesinde, Albayrak Meydanının aşağısında bulunmaktadır.

Adres - Gültepe Mahallesi 4576 Sokak No3 Merkezefendi / DENİZLİ

Ulaşım BAKIRLI-ŞEMİKLER MİNİBÜS HATTI