DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Şehitler Ortaokulu

Şehitler Ortaokulu

Gültepe Mahallesi 4576 Sokak No3 Gümüşler/DENİZLİ
Vizyon
OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN BİREYSEL FARKLILIKLARI GÖZ ÖNÜNDE TUTULARAK EĞİTİM ÖĞRETİM BERABER YÜRÜTÜLSÜN.OKULUMUZDA YAŞAYAN DİYALOG KURAN HER BİREY KENDİSİNE ; HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİNİ BİLSİN VE İNANSIN.KARŞILIKLI SEVGİ,SAYGI VE EMPATİK ANLAYIŞ TEMEL UNSUR OLSUN.HER ÖĞRENCİ KENDİSİNE DEĞER VERİLDİĞİNİ BİLSİN.EĞİTİM ÖĞRETİM YANINDA SOSYAL,KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERİN DE ÇOK ÖNEMLİ YER TUTTUĞUNU BİLSİN.İNCELEYEN ARAŞTIRAN,TARTIŞAN,GİRİŞİMCİ,FİKİR ÜRETEN YARDIMLAŞAN,SORGULAYAN,KENDİNİ ELEŞTİREN,YETENEKLİ ENERJİK YAPIMIZ VE AMATÖR RUHUMUZ KAYBOLMASIN.
Misyon
ÖĞRENCİMİZİN VE ÇEVRESİNİN EĞİTİM ÖĞRETİM VE YAŞAM STANDARTININ KALİTESİNİN ARTTIRILMASINA KATKIDA BULUNMAK ;KENDİNE,AİLESİNE,ÇEVRESİNE,ÜLKESİNE VE İNSANLIĞA YARARLI BİRER FERT OLARAK YETİŞMELERİNİ SAĞLAMAK ;OKUL ÖĞRENCİ,VELİ,ÇEVRE,ÜLKEMİZ KISACASI BİZDEN HİZMET BEKLEYEN TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNE HİZMET VEREBİLMEKTİR.
Rehber Öğretmen :
Derslik :18<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
BAŞLAMA 08:30 BİTİŞ 15:10
KALORİFER
ADSL (4 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
BAKIRLI-GÜMÜŞLER MİNİBÜS HATTI
Yerleşim Yeri
ŞEHİTLER ORTAOKULU LİSE ÖĞRENCİ YURDU YAPTIRMA YAŞATMA DERNEĞİ ADIYLA 1998 YILINDA YAPILMAYA BAŞLANMIŞTIR.İNŞAAT YAPIMINDA 1 Kİİ KAZA SONUCU VEFAT ETTİĞİ İÇİN OKUL YAPIMINA 1 YIL ARA VERİLMİŞ 2003-2004 EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAMIŞTIR.OKULUMUZ DENİZLİ GÜMÜŞLER MAHALLESİ NDE SANAYİ BÖLGESİNE YAKIN BİR KONUMDA BULUNMAKTADIR.ŞU AN İTİBARİ İLE OKULUMUZ 4 KATLI 18 DERSLİKLİ 2 LABORATUAR DAN OLUŞMAKTADIR.
MERKEZ
Taban-Tavan Puan Bilgileri